Azzurro Party

Egy csipetnyi Dolce Vita a forró magyar nyárban.
Olaszországról mindenkinek más jut eszébe. Kinek a művészetek, kinek a szép tájak, kinek a történelem…
Ma este azonban más jelentős dolgokkal azonosítjuk a Csizmát: az édes élettel, a zenével, a tánccal.

A Ricchi e Poveri együttes 1967-ban alakult meg. Megnyerték a legendás Sanremói Dalfesztivált, képviselték Olaszországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A legnagyobb elismerés azonban, hogy a zenefogyasztók körében osztatlan sikert értek el, az egyik legnépszerűbb olasz előadókká váltak Európa szerte. Két legnagyobb slágerük – melyek életkortól függetlenül is igen sokaknak megvan a zuhanyzó repertoárjában – a Sarà perchè ti amo, valamint Voulez vous danser. Utóbbinak érdemes a klipjét is megkeresni a neten, mert biztos, hogy mosolyt fog fakasztani. Talán méltatlan kiemelni ezt a két számot, mert mellettük megannyi ismerős dallamot fognak még előadni.
Gyere el és hallgasd meg miért is adtak el több mint húsz millió lemezt világszerte.

Erox Martini Szicília szülötte, de Magyarországon lelt igazán otthonra. A zene alapjaival még Olaszországban ismerkedett meg, és bár szülőhazájában is szép sikereket ért el – többek között a Sanremói Dalfesztiválon is – karrierje hazánkban teljesedett ki. Bársonyos hang, vidám dallamok, ö Erox.

Gianni Annoni több szempontból is ideális választás, mint az este hangulatfelelőse. Tucatnyi televíziós és rádiós produkcióban szerepelt, mint műsorvezető. Pozitív, magával ragadó személyiség, kedves, könnyed humorral. Élete egy fontos része, a gasztronómia, ezen belül az olasz ízek, melyek ezen az estén is fontos szerepet fognak játszani.

Az Italo disco fogalma Európa szerte a felhőtlen szórakozás, bulizás szinonimájává vált a 80’as évek körül. Nálunk most Italianodisco néven a legismertebb pattogó ritmusok kerülnek a lemezjátszóra, aki pedig tekeri, pörgeti, forgatja őket DJ Smash.

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu