Napfény Part

Eléggé laza lesz a hangulat és a stílus.

Ekkorra már augusztus 7-ét írunk, amiről annyit kell tudni, hogy ez a nap Elefántcsontpart ország nemzeti ünnepe, valamint a V Party Plus sorozatban a napfény partja.

Rednex a svéd nemzet ajándéka a világ számára. Az együttes a folk és a country alapokat elegyítette a 90-es évek követelményeivel, ebből következett egy újszerű hangzás, mely hatalmába kerítette az egész kontinenst. 1994-ben robbantak be a köztudatba a Cotton Eye Joe című dallal, mely több európai ország slágerlistájának az élére ugrott. Szintén maga mögé utasította a többi dalt számos országban az Old Pop in an Oak, a Wish You Eere Here és a Spirit of the Hawk. Legnagyobb népszerűségnek a skandináv államokban, Németországban, Ausztriában és Svájcban örvendtek. Németországban egyenesen huszonöt hétig vezették a slágerlistát, amire harminc évig visszamenőleg nem volt példa. Az együttes egy kis megszakítástól eltekintve azóta is rendkívül aktív, utolsó lemezüket 2009-ben adták ki.

Nagy Adrienn előtt fényes karrier áll ez egy percig sem kérdéses. Bár még pályája legelején áll, a csiszolatlan gyémánt kifejezés már most divatjamúlt, hogy jellemeze Adrit. 2010-ben jelent meg első kislemeze a Szinglik éjszakája, a címadó dal a magyar slágerlisták tetején végezte, betétdala az azonos című filmnek. Augusztus 7-én jön.

G&B egy szekszárdi zenekar, akik amellett, hogy nagyon jól zenélnek, a hangulat fokozásához is kiválóan értenek. Ez bizony táncos buli lesz, mert ők olyanok.

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu