Whisky Park

Itt egy este, amikor is egy belső kör születik a partyban, hangulat a hangulatban.

Szenteljünk egy estét az élet vizének, egy olyan estét, ahol megtalálható mindaz, ami V Party Plus.
Zene, tánc, színvonalas és igényes kikapcsolódás, koncertek és party hangulat. De legyen ezen belül egy olyan klub, ahol leülünk és jut idő a beszélgetésekre, a gondolatokra.
Charlie a kezdetekben balett táncosként képzelte el a jövőjét, de végül a zene felé orientálódott. Pályája korai szakaszában az Olympia és az Africa együttesekben zenélt. A 70-es években kezdett együtt dolgozni Tátrai Tiborral, majd a Generál együttesbe is együtt léptek be. Néhány év elteltével a Pannónia Express tagjaként elhagyta az országot, és a fél világot átszelő koncert sorozatba kezdett, ekkor tíz évre elhagyva az országot. A zajos külföldi sikerek után 1990-ben tért vissza Magyarországra a Tátrai Band énekeseként, majd szóló karrierjét is elindította. Többszörös Emerton-díjas, Liszt Ferenc-díjas, a közönség határtalan szeretetét, markáns rekedt hangot birtokló kiváló énekes.
Jamie Winchester zenész, zeneszerző, énekes Írország szülötte, a család a 80-as évek végén települt Budapestre. Egy koncertszervező cég munkatársaként, munkája során találkozott egy orosz népi együttessel, akikkel megalapították a Baba Yaga formációt, mellyel nemzetközi sikereket arattak. Jamie közben Koncz Zsuzsa együttesének is tagja lett, majd dolgozott a Tátrai Banddel és Hrutka Róberttel. 2009-ben szólókarrierbe kezdett.
A whisky nagykövet, az este igazmondója Réz András, író, filmesztéta, reklámszakember. Tanulmányai befejeztével fordító és filmkutató. A 70-es évek végétől három éven keresztül a Magyar Filmtudományi Intézet munkatársa, majd a Művelődési Minisztérium Filmfőigazgatóságának művészeti osztályvezetője. Stílus és design lapok szerkesztője, felsőoktatási intézmények tanára, médiaiskola és reklámügynökség vezetője. Öröm lesz vele társalogni.
Ezen az estén vendégünk lesz a Tér-Film-Zene Fesztivál, mely idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre. A partnerségünk kapcsán hadd idézzünk a Tér-Film-Zene Fesztivál ars poeticájából: "Napjaink tele vannak szenzációval, a világ tele van szenzációval, véres, drámai szenzációkkal. De ha a televíziókat kinyitjuk, akkor a világpolitika és a hazai politika eseményein túl, ami igazán érdeklődésre tarthat számot, az számos valóságshow, vetélkedő, különleges műsorok, de nem a kultúra. A kultúra sajnálatos módon tulajdonképpen háttérbe szorult...”
Továbbá az est fényét emeli:
Peet Project formációval egy rendezvényen találkoztunk, jazz-pop&funk zenét játszanak, és előre szólunk ez mindenkinek kellemes felüdülés lesz, de ezért is hívtuk őket.
Dagda „egy hárfán játszó kelta istenről kapta a nevét, több mint egy évtizede játszik autentikus skót zenét. Széles repertoárjukban megtalálhatóak Burns-versfeldolgozások, táncdallamok, gaeldallamok és híres skót komponisták (Nathaniel és Niel Gow) mára népzenévé lényegült művei.”
Budapesti Skót Táncklub egy egyesület, akinek célja, hogy: „A Royal Scottish Country Dance Society (Edinburgh, Skócia) társult tagjaként alkalmi bemutatókkal és rendszeres táncházakkal a skót néptáncot népszerűsítése Magyarországon.”

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu