Chili Saturday Ritmo Latino

 

Ifjú kori képzelgései közepette kinek nem fordult meg a fejében, hogy szívdöglesztő latin machoként, vagy tüzes senoritaként funkcionál, és [szenvedélyestitokzatosigéző] pillantásától is gondolkodóba esik a másik nem. Na, nem elég hunyorogni, ehhez környezet, zene, tánc és ellazulás szükséges.


Tátrai és Szűcs Latin Duó létrejötte olyan elmesélni való jó sztori. Történt több mint tíz éve, hogy Tátrai Tibort az egyik tv-s produkció kérte, hogy beszélgessenek egy jót, majd gitározzon is a stúdióban, mert Tátrai Tibort gitár nélkül látni csalódottságot kelthet. Tibor barátját, Szűcs Antal Gábort arra kérte, hogy zenéljenek ketten, mert annak az élvezeti értéke kétszer olyan jó. Úgy határoztak, hogy a latin zene mára pont jó lesz, a közönség igényei alapján pedig úgy határozott, hogy ne hagyják ezt abba. Történt több mint tíz éve.

Gál Gábor és Sipeki Zoltán Gitár Duó.
Ez nehéz feladat. Legjobb a tényszerűség. Gál Gábor a Takáts Tamás Dirty Blues Band alapító tagja, zeneszerző, sok más kiváló zenekarban is játszik/játszott (P-mobile, Budapest Acoustic Band). Sipeki Zoltán 1993 óta Zorán gitárosa, megannyi formációban gitározik ő is, talán már maga sem tudja hány száz lemezen működött már közre. A Budapest Acoustic Bandben közösen zenélnek. Nagyon profik, nagyon régóta profik, nagyon készülünk már rá.

Luanda, a kubai származású énekesnő dalaival és pozitív személyiségével az este hangulatfelelőse. Luanda leginkább a Fábry-show énekesnőjeként lett ismert.

DJ Candela a latin disco mágusa, ő tudja, hogy mennyire kell tüzes, mennyire kell pörgős, és ezen az estén is a legmegfelelőbb táncra invitáló zenéket fogja adagolni. Látványban segít neki és a közönségnek is a Salsa.hu tánc show, mert ők mindig tudják hová kell lépni, de közben még tekerik is.

 

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu