Ladies Night

 

Elég régóta nyilvánvaló, hogy világot a nők irányítják.

Az edző felesége alakítja ki a taktikát. A politikus felesége finoman sugallja az irányvonalakat. Az euró árfolyam ingadozása – nem kétséges – a nők szavától függ.
Ők sakkban tartanak a szépségükkel és a főztjükkel. Ez az este a női szépség ünnepe (de sok úriembert is várunk a közös ünnepre).
Zsédenyi Adrienn az az előadó, akit ha néz és hallgat az ember, teljesen magától érthető, hogy ez a hang, tehetség, maga a produkció, vele született, mint a szépsége. Pedig Zséda rendkívül kitartóan tanult azért, hogy ma ő az egyik legelismertebb női előadó Magyarországon, és reméljük, hogy a nemzetközi siker sincs már messze. A Cotton Club Singers időszak és szóló karrierje mögött is meghúzódik a tehetség, a kitartás és a profizmus egyvelege. Minél többet gondolkodunk ezen, annál egyszerűbbé válik kimondani, mégiscsak vele született.
Dukai Regina egy olyan nő, aki túl sok mindent csinál, és lehet, hogy csak a zenei karrierjével kellene foglalkoznia. Azért bátorkodunk ilyet írni, mert szépségét csak hangja szépsége múlja felül. Még általános iskolában került közelebbi kapcsolatba a zenével, énekelt a kórusban, valamint zeneiskolába is járt. Modellként vált ismertté Magyarországon, de hallva a Befogom a szám, vagy a Belém bújt a kisördög című dalokat azonnal kidomborul énekesi kvalitása.
Fresh 1996-ban alakult. Első albumuk címe a Fresh láz nemcsak egy névválasztás volt, hanem hamarosan a fiatalok közötti állapotokat és népszerűségüket is kifejezte. A zenekar az évek során többször átformálódott, míg 2003-ban duóvá alakult Wikivel és Andival. Zenéjük mellett a pezsgésükre is nagy szükség lesz, hogy jó hangulatú legyen az este.
Janza Kata és Polyák Lilla az Abba örökbecsű dalait csomagolja egy show műsorba. Kimondva ez elég erősnek tűnik. Meghallgatva pedig letaglóz. Kata a Magyar Rádió Gyermekkórusában, majd szólóénekesként a Bergendy Szalonzenekarban énekelt. A 90’es években az Eurovíziós Táncdalfesztiválon ért el kitűnő eredményt, majd jöttek a fantasztikus musical szerepek (és Emerton-díj), melyekkel a mai napig szórakoztatja a közönséget. 
Lilla színi tanulmányai után szinte azonnal kipróbálhatta magát külföldön, többek között a Mozart! és az Abba musicalekben. Szerencsére – és a közönség nagy örömére – úgy döntött, hogy hazánkban szerepel tovább. Bármilyen sokoldalú is szerepei szerint, a vidámság és életerő mindig ott bujkál benne.
Ők ketten egy Abba Showban?
Görög Zita színész, modell, műsorvezető, akinek személyiségéhez és eleganciájához kiválóan illik, hogy bemutassa a divatot és a trendeket. Profizmusáról csak annyit, hogy legelső modell munkájára rögtön a szakma fellegvárában, Párizsban került sor, azóta több mint húsz országban dolgozott. Ezen az estén a stílusébresztés Zita témája.
DJ Radnai az este hangulatfelelőse, hogy legyen egy férfi a háznál, aki összefogja a produkciókat. Péter újságíró, szerkesztő tevékenységéről sokat lehetne írni. De most a zene a fontos. A Playboy főszerkesztőjeként, hobbiból hódolt a DJ munkakörnek, majd – az ő mentalitásával – profi szintre fejlesztette magát. Hát ma este ő a zenei mindenható.

 

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu