Fever Side

 

Magával ragadó party hangulat, egy fergeteges Smile házibuli virtuóz zenészekkel és Gönczi Gáborral, valamint egy elbűvölő egész estés előadás Szinetár Dórával és Bereczki Zoltánnal. Napsütés, koktélok, színházi vacsora, fülbemászó muzsika, tánc és Te!

 

Annyi nyár este van egy évben, hogy elég nehéz megkülönböztetni őket.
A nyarat a lexikonok tömören úgy foglalják össze, hogy a mérsékelt égöv egy évszaka a tavasz és az ősz között, különös ismertetőjele, hogy ekkor a leghosszabbak a nappalok és a legmelegebb az időjárás.
A Fever Side segít megkülönböztetni ezt az estét a többi sorszámozott nyári estétől.

Kilencven percben énekel és elkápráztat Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, duettjük legjobb dalaival. Dóra a nyolcvanas évek végétől van jelen a színházi életben, felsorolni is lehetetlen az emlékezetesebbnél emlékezetesebb alakításait, talán azért is, mert ő nem csak tanulta, hanem egyszerűen magába is szívta a szakmát, életének egész korai szakaszától kezdve. Zoltán érdeklődése gyermekkorában elsősorban a zene felé irányult, és a középiskolában választotta az éneket. Kicsiny országunk szegényebb lett egy jó zenésszel – zenei producer tevékenysége is ezt igazolja utólag –, de mennyivel gazdagabbak lettünk vele, mint színész és hang. Kettejük találkozása és összhangja több szempontból is fontos, de a zeneszerető közönségnek a több ünnepelt album a lényegi „eredmény”, melyek legjobb dalai fognak elhangzani ezen az estén.

Smile igazi színfolt a hazai könnyűzenében. Nehéz megfogalmazni, hogy mitől ennyire működőképes a produkciójuk. A variációk: 1. Gönczi Gábor előadás közben megválik Gönczi Gábortól, és valaki egészen más lesz. Neki ez egy másik élete. 2. Ha egy band egyenként kitűnő zenészekből áll, magas a valószínűsége, hogy zenekar is kitűnő lesz összességében. 3. Mindezt 1991-óta művelik, valami olyasmit tudok elképzelni, hogy jobban tudják, mire van szüksége a közönségnek, mint maga a közönség. És legkézenfekvőbb: 4. A zenekar a jelenlévő legelszántabb, leginkább táncos lábú résztvevőnél is jobban szereti a show-t. Csinálni, csomagolni, átnyújtani.

A disco korszak hozadéka a fura táncvariációk, az érdekes színű és kivitelezésű ruhadarabok, a figyelemre méltó frizurák, valamint megannyi kitűnő zene. Utóbbit keveri DJ Zsiráf, a többit hozzátok magatokkal.

 

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu