Célszerű

A V Party Plus programok nyolc egymást követő szombaton megrendezésre kerülő, tematikusan szerveződő produkciók, az igényes nyár esti kikapcsolódás és felhőtlen szórakozás, bulizás ötvözetében. Azokat a részecskéket kovácsoltuk össze, melyek „csapatjátékából” feledhetetlen esték kerekednek, ezek pedig a változatos zene, a party hangulat, a tánc, a finom ételek és italok, a minőségi szolgáltatás.
Az esték hangulatának megalapozására egy egész tömb épül fel, melynek feladata, hogy elindítsa a pezsgést, vidámságot, kapcsolatokat, az est stílusához megfelelő szolid vagy lendületes miliőt teremtsen. A felvezetést követően kezdődnek a zenés előadások, koncertek, majd a diszkó. A programmal és tér kialakításával egy színvonalas produkció, minden igénynek megfelelő helyszín áll össze, ahol kell, sőt kötelező táncolni a fergeteges koncertek, házibulik, partik közepette, de ha valaki andalító zenére és egy csendes, meghitt zugra vágyik, itt azt is megtalálja.

Birtokold ezt a tudást, mert az célravezető és praktikus létedhez:

Vendégeink komfortérzete rendkívül fontos számunkra, ezért megannyi szolgáltatás és ülőhely garantálja a kényelmet a rendezvényterületen, a koncert térben azonban csak táncos és álló helyek biztosítottak.

A V Party Plus programok szabadtéri rendezvények, de a kedvezőtlen időjárásra is készülünk rendezvénysátrakkal, hogy ne legyünk vizesek.

A jegyek korlátozott számban kaphatók! Mindenki számára az a legjobb, ha elővételben szerzed be a jegyedet. Neked azért mert: így biztos a részvételed, kedvezményt kapsz, strand vouchert kapsz, beléptetésnél könnyebb lesz az életed.

A programok helyszíne: Velencei Vízi Vár Rendezvénypark, Velence, Fő út-Enyedi út találkozása.

Hiába sietsz, ha nem indulsz el időben. A kapunyitás egy svájci óra pontosságával 20.00 órakor történik. Ettől az időponttól kezdve indulnak a szolgáltatások, a műsorfolyam pedig általában 20.30-tól. A beléptetés folyamatával kalkulálj.

A rendezvényhelyszínhez kapcsolódó parkoló ingyenes, kapacitása azonban egy idő után véges. A helyek foglalása érkezési sorrendben történik.

Az est tematikájának megfelelő Gasztro Corner finom ízekkel csábít, így javasolt otthon zárva tartani a hűtőt és a helyszínen vacsorázni.

A VIP jeggyel rendelkezőknek a helyszínen a munkatársak segítenek a VIP parkoló, VIP helyszín/svédasztalos vacsora, külön beléptetés elérésében.

A VIP VACSORA 20.00 óra és 22.00 óra KÖZÖTT KÖLTHETŐ EL! ÍGY LESZ FRISS!

A házirendről és az Általános szerződési feltételekről tájékozódj!

Célszerű a program honlapját sűrűn látogatni: www.vparty.hu

Jó szórakozást kíván
a V Party Plus rendezője
a Velencei – tavi Nyári Játékok Produkciós Iroda Nonprofit Kft.

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu