Jegyvásárlás

 

FIGYELEM! HÉT ÉVEN ALULI KEDVES KIS VENDÉGEINKNEK TÉRÍTÉSMENTES A BELÉPÉS! FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

MINDEZT AZOKNAK A SZÜLŐKNEK, AKIK NEM TUDJÁK NAGYIRA HAGYNI A GYERKŐCÖT, DE ELJÖNNÉNEK SZÍVESEN! SOSINCS ELÉG KORÁN, HOGY JÓ KONCERTRE JÁRJUNK.

 

 

FIGYELEM! Elővételben váltott napi jegynek minősül a tárgynapon 14.00-ig váltott jegy (akár a helyszíni pénztárban is). Ezt követően már csak Helyszínen váltott napi jegyet tudunk kiadni. A Célszerű pontjai között tájékozódj!

 

A jegyértékesítést a produkciós iroda szerződött jegyértékesítő partnerei elővétel formájában végzik. A szerződött jegyértékesítési partnereknél az általuk lehetővé tett bármely formában, illetve üdülési csekkel lehet jegyet váltani.

A produkciós iroda a helyszínen lehetőséget biztosít jegyvásárlásra elővételben, illetve a tárgynapon is. A helyszínen kizárólag készpénzzel vagy üdülési csekkel lehet jegyet váltani.
Tekintettel arra, hogy a jegyek korlátozott számban kerülnek terjesztésre a jegyértékesítés folyamán foglalásra nincs lehetőség.

A produkcióra három féle jegytípus váltható:

Elővételben váltott napijegy    2100 Ft

Helyszínen váltott napi jegy    2100 Ft

VIP jegy                                         7500 Ft
A VIP jegy megváltásával automatikusan járó szolgáltatások: VIP parkoló, VIP helyszín; svédasztalos vacsora 1 fő részére az est tematikájához illeszkedő catering szolgáltatással, valamint esetlegesen közönségtalálkozó, a tárgynap produkcióinak fellépői közül.
A VIP VACSORA 20.00 óra és 22.00 óra KÖZÖTT KÖLTHETŐ EL!


Kérjük az általános szerződési feltételekről a jegyvásárlás előtt tájékozódjanak!

 

V Party Plus Házirend >>>

V Party Plus Általános Szerződési Feltételek >>>

 

 

 

Vpartyplus Online © 2010 Kapcsolat: info@vnyarijatekok.hu